winterlessen      • Winterlessen 2022-2023

Beste leden, ouders en jeugdspelers,

Tennisacademie Het Zeen heeft ook dit jaar een gans uitgebreid pakket aan winterlessen voor U, lessen voor jong en oud, zowel recreatieve als competitieve spelers hetzij in groep hetzij individueel.

Deze winter wordt het een lessenreeks van 22 weken!
De lessen starten op maandag 26 september 2022 en eindigen op zondag 2 april 2023.

Het belangrijkste doel is dat wij iedereen stimuleren om altijd maar beter te tennissen. Wil je 1 uur per week tennissen of wil je 10 uren per week tennissen, het doel is jezelf te verbeteren.
Door in kleine groepjes te werken garanderen we een individuele benadering van elke speler. Op die manier kunt U snel vooruitgang boeken.

Binnen het “kidstennis” leren wij kinderen tennissen vanaf de leeftijd van 4 jaar. De laatste tijd merken wij dat uit het kidstennis ieder jaar opnieuw goede spelertjes komen. Omdat we nauw toezien dat de jeugdspelers op jonge leeftijd al de juiste techniek aangeleerd krijgen, zien we deze groep van spelertjes ieder jaar opnieuw zichzelf verbeteren.

Uiteraard is tennis niet enkel streven naar een klassement. Onze kids, tieners en senioren deden week na week een glimlach verschijnen bij hun trainers. We mogen dan ook stellen dat de leltelessen en zomerstages super waren!

Moesten er nog vragen zijn mogen jullie altijd contact opnemen met één van onze gemotiveerde trainers. Zij staan jullie graag te woord.

Alle lesmogelijkheden en hoe inschrijven zijn terug te vinden op onze website onder “Tennisacademie” “winterlessen”

Inschrijven jeugdspelers kan via deze link
Inschrijven volwassenen kan via deze link.

Het team van leraars wenst U alvast een sportieve wintertraining.

Steve Joly
Tennisacademie Het Zeen