• Sponsoring
  
Beste kandidaat-sponsor,

Met het sponsorplan in bijlage van Tennisclub HET ZEEN willen wij een win-win situatie creëren tussen zelfstandige ondernemers en bedrijven en onze club.
Door in te schrijven op één van onze aantrekkelijke sponsorpakketten verwerft u extra naambekendheid en krijgt onze tennisclub een financieel duwtje in de rug.

Wij zien sportsponsoring als hét uithangbord bij uitstek voor het bedrijfsleven. Sport straalt nu eenmaal dynamiek uit en heeft ook een sociaal karakter.
In een tijd waarin gezondheid en beweging belangrijke maatschappelijke thema’s zijn, plaatst u bovendien als sportsponsor uw bedrijf ongetwijfeld in de kijker.

Tennis is een populaire sport en wordt in alle lagen van de bevolking beoefend, ongeacht geslacht, leeftijd of beroepsactiviteit. Het is een sport voor jong en oud.
Een sport die zowel op individueel als op teamniveau wordt gespeeld, competitief en recreatief. Kortom, een sport vol mogelijkheden.
U als sponsor kan laten zien dat u de tennissport een warm hart toedraagt.

In onze sponsoringpakketten bieden wij u enkele mogelijkheden om uw bedrijfsnaam via onze vereniging te verspreiden en daarmee publiciteit te genereren.
Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van naamsbekendheid, imagoverbetering en omzetverhoging.

Voor onze tennisvereniging zijn sponsorgelden van groot belang voor de continuïteit van de vereniging, bij de organisatie van onze clubactiviteiten
en het onderhoud en de verbetering van onze tennisaccommodatie.

Wie zijn wij?
TC HET ZEEN is een boeiende en bruisende tennisclub waar er een gezellige en sportieve sfeer heerst.
Het recreatieve en competitieve tennis alsook het jeugd -en volwassenentennis gaan bij onze club hand in hand.

Het profiel van Tennisvereniging “ Het Zeen “.
In een groene oase ligt vandaag het kloppende hart van tennisminnend Vlaams-Brabant. Sinds de oprichting in 1984 is het ledenaantal gestaag blijven groeien.
Onze leden beschikken over 8 verlichte gravelterreinen: 4 outdoor en 4 indoor.

Klein begonnen is TC Het Zeen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en grootste clubs binnen de Vlaamse Tennisvereniging.
Van bij de start heeft TC Het Zeen alles in het werk gesteld om het comfort, tijdens en na het partijtje tennis, te optimaliseren.
Dankzij de voortdurende uitbereiding en verbetering van de infrastructuur kan men er zomer en winter terecht voor ontspannende
en inspannende sportieve momenten op optimaal verlichte terreinen.

Dankzij de groei van de voorbije jaren, bouwt men bij TC Het Zeen nog altijd verder aan de toekomst.
De eigen tennisacademie, met zijn gediplomeerde lesgevers, zorgt ervoor dat iedereen, jong en oud, een aangepaste begeleiding krijgt.
Tevens krijgen beloftevolle spelers een steuntje in de rug, door o.a. een tussenkomst van de lessen en het ter beschikking stellen van in- en outdoor terreinen.

Ook op technologisch vlak is TC Het Zeen mee met z’n tijd. Zo doet men bijvoorbeeld beroep op een computergestuurd reservatiesysteem met een link via de website.

In de chalet kan u tevens elke dag van de week terecht voor een lekkere verfrissing of een gezellige maaltijd.
Na de inspanning kan u nagenieten op het grote zonneterras in een rustige groene omgeving, een wedstrijd volgen of gewoon eens langslopen.
Met andere woorden, in TC Het Zeen is iedereen van harte welkom. Alle voorzieningen zoals kleedkamers en douches zijn modern en comfortabel uitgerust.

Naast een dagelijks bestuur en een technische staf kent Het Zeen ook een Jeugdbestuur en die diverse activiteiten organiseren.

Naar onze mening biedt TC Het Zeen dan ook de perfecte mix tussen prestatief en recreatief tennis.

Interesse?
Interesse in sponsoring, maar nog niet helemaal overtuigd of heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met:

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van TC HET ZEEN

Ook sponsor worden?

Alle velden met een * zijn verplicht.